Despre noi

 

Noi știm că fiecare persoană este diferită, de aceea idealul nostru este de a crea interioare cât mai diferite, care să reflecte personalitatea fiecărui beneficiar. Împreună cu tine, transformăm fiecare spațiu într-un loc plin de emoție, care să te inspire zi de zi - acel loc pe care tu îl numești acasă.
Ne place să ne jucăm cu materialele și culorile, să experimentăm și să ne imaginăm cum arată locul perfect pentru tine. Vom parcurge împreună fiecare pas al amenajării, ne vom sfătui și vom lua cele mai bune decizii pentru ca tu să ai parte de o experință cât mai plăcută și liniștită. 

image014

Ce facem ?
PROIECTUL DE DESIGN

1.PD
2.PD
3.PD
4.PD
5.PD

Primul pas este să ne cunoaștem, să iți înțelegem dorințele și nevoile și să ne povestești câte puțin despre tine. Adunăm toate informațiile apoi ne apucăm de treabă.  Venim și vedem spațiul, îl măsurăm și iți propunem două variante diferite de planuri de amenajare. Tot acum stabilim și stilul de design care te reprezintă cel mai bine și facem o simulare a conceptului sub forma unui moodboard. Pasul următor îl reprezintă proiectul 3d și este unul dintre cele mai importante momente ale întregului proces. Aici vei vedea cum va arăta casa ta, ne vei da feedback-uri și vom contura cea mai bună formă finală pentru tine. Odată finalizat proiectul 3d, urmează planurile tehnice de construcții, schițele de mobilier custom-made cu indicații de culori și materiale și lista de cumpărături pentru piesele ready-to-buy.


ASISTENȚA ÎN IMPLEMENTARE

1.AS
2.AS
3.AS
4.AS
5.AS

În multe dintre cazuri, un proiect de amenajare interioară poate fi mai complicat decât te aștepți, mai ales atunci când este vorba de o renovare totală. Procesul este unul de durată, pornind de la 2-3 luni, ajungând chiar 6-7 luni, în funcție de complexitatea lucrărilor. Iar atunci când nu ești familiar cu acest domeniu, situația poate deveni stresantă și chiar costisitoare.


Echipa noastră îți poate oferi și un pachet de asistență în implementare pentru a sări în ajutorul tău. Pe scurt, vom verifica starea lucrărilor din fiecare etapă, vom ține legătura cu toate echipele implicate și îți vom comunica permanent statusul lucrărilor. Vom avea grijă să ajustăm bugetul în funcție de preferințele tale și vom prelua eventualele modificări pentru care vom caută cele mai bune soluții. 

Echipa noastră


Screenshot_2


Alexandra Năstase
Arhitect de Interior & Project Manager


image001

Beatrice Năstase

Arhitect de Interior


avatar2

Sercan Veli

 Business Manager
error: Conținut protejat !!